Tavşanlı MYO Otomotiv Programı Öğrencileri İstanbul Autoshow 2015’te

Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Otomotiv Programı öğrencilerimiz “İstanbul Autoshow 2015” otomotiv fuarını, gezdi. Etkinliğe Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcımız ve Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Başkanımız Yrd. Doç. Dr. M. Akif Kunt, Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi Bölüm Başkanımız Öğr. Grv. Evren Başar, Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Şef. İbrahim Özdemir ve Otomotiv Programı öğrencileri katılmışlardır.

Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcımız ve Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Başkanımız Yrd. Doç. Dr. M. Akif Kunt “Otomotiv Distribütörleri Derneği’nin desteği ile 2000 yılına kadar her yıl düzenlenmekte olan “İstanbul Autoshow”, bu tarihten itibaren 2 yılda bir düzenlenmeye başlandı. İstanbul Autoshow Fuarı, 2006 yılında uluslararası otomotiv üreticileri derneği olan OICA tarafından Uluslararası Otomotiv Fuarları Takvimi’ne alındı ve resmi olarak dünyaca kabul gören bir fuar haline geldi. Otomotiv fuarları içinde belli düzeye ve kaliteye ulaşanların alındığı bu takvime girebilmiş olmak, Türkiye otomotiv sektörünün uluslararası alandaki prestiji açısından da son derece önemli. Ayrıca, bu gezi müfredat derslerimiz arasında yer alan Motor Teknolojisi, Alternatif Motor ve Yakıtlar, Taşıt Mekaniği, Güç Aktarma Organları, Otomotiv Ergonomisi derslerimizin en son teknolojili araçlarda uygulamalarını görme açısından da oldukça verimli geçti. Geziye katkı sağlayan ve katılan herkese çok teşekkür ederim” dedi. Otomotiv Programı öğrencilerimiz böyle bir etkinliğin düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 01 Haziran 2015, Pazartesi / 2571 defa okundu.