Üniversitemiz Bayan ve Erkek Voleybol Takımları Süper Lig’de

Üniversitemiz Bayan ve Erkek Voleybol Takımları; Mersin Üniversitesi’nde düzenlenen Süper Lige Yükselme Grubu’nu geçerek Üniversiteler Süper Ligi’ne yükseldi.

Üniversiteler Süper Lig Müsabakalarında; İdareci ve Antrenörlüğünü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Alparslan Ünveren’nin yaptığı Üniversitemiz Erkek Voleybol takımı; Ankara, Marmara, Süleyman Demirel, Aksaray Üniversitelerini yenerek Finale yükselmiş ve Gedik Üniversitesi ile oynanan Final Müsabakasını 3-1 kazanarak Şampiyon oldu.

Bayan Voleybolcularımz ise; Anadolu, Marmara, Kocaeli ve Gaziantep Üniversitelerini yenmiş, ancak İstanbul Üniversitesi ile başa baş mücadele etmesine rağmen bu maçı kaybederek turnuvayı 2. olarak tamamladı.

Sonuç olarak; Üniversitemiz Erkek ve Bayan Voleybol takımları Türkiye de en iyi 8 üniversitenin yer aldığı Süper Lige yükselmeyi başararak önümüzdeki yıl Süper Ligde mücadele edecek.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 29 Mayıs 2015, Cuma / 2644 defa okundu.

Etiketler : DPU, Üniversitemiz Bayan ve Erkek Voleybol Takımları, Voleybol ,