Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Yıl Sonu Öğrenci Sergisi

Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuz 8. Geleneksel Yıl Sonu Öğrenci Sergisi gerçekleştirdi. Yapılan sergiye Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şükrü Şentürk, Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’ndan idari ve akademik personelimiz ve çok sayıda öğrenci katıldı.

2014-2015 öğretim yılında Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencilerimizin eserlerinin, çalışmalarının ve projelerinin bulunduğu sergi, katılımcıların yoğun ilgi ve beğenisiyle açıldı.

Açılış kurdelesini kesen Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören özetle şunları söyledi: “Böyle güzel sanat eserlerinin bulunduğu sergiyi açmaktan son derce mutluyum. Buradan mezun olan arkadaşlarım, umarım geleceğin dünya çapında sanatçıları olurlar. Ben buna inanıyorum. Mezunlarımıza ve öğrencilerime çok güveniyorum. DPÜ’den dünya çapında sanatçılar, düşünürler, aydınlar, bilim insanları yetişecektir.”

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 26 Mayıs 2015, Salı / 2482 defa okundu.

Etiketler : dpü,