Dış Ticaret Bölümünden; Sertifika Dağıtımı

Tavşanlı MYO 3.Kariyer Günleri kapsamında Net Koza Yazılım Hizmetleri LTD. ŞTİ. Destek ve Pazarlama Tavşanlı Müdürü Murat Bilgin eğitim verdi. Eğitime, Dış Ticaret Bölümü 1. ve 2. Sınıf öğrencileri, Lojistik Bölümü 1. ve 2. Sınıf öğrencileri ile diğer bölüm öğrencileri ve Tavşanlı MYO akademik personeli yoğun ilgi gösterdiler.

Seminer öncesi, Dış Ticaret ve Lojistik Programlarında bu dersi yürüten Dış Ticaret Bölüm Başkanı Öğr. Grv. Sibel Manisalı, Eğitimin amacının ne olduğu, öğrencilere sağlayacağı faydalar ve KOZA Yazılım Belgesi hakkında kısa bir konuşma yaptıktan sonra sözü Murat Bilgin’e bıraktı.

Net Koza Yazılım Hizmetleri LTD. ŞTİ. Destek ve Pazarlama Müdürü Murat Bilgin konuşmasında, öncelikle “Dış Ticaret” sektöründeki yerleri, yaptıkları hizmetler ve kullanıcı firmalar hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Amaçlarını, kaç firmayla çalıştıklarını, firmalara nasıl yardımcı olduklarını ifade etti. Dış ticarette en önemli belgelerden birisi olan Gümrük Beyannamesi’nin nasıl doldurulması gerektiğini ve ne işe yaradığını görsel olarak açıkladı.

Konuşma sonunda Tavşanlı MYO Lojistik 2. Sınıf (NÖ/İÖ) ve Dış Ticaret 2. Sınıf (NÖ/İÖ) öğrencilerine piyasada ücret karşılığı verilen “Koza Dış Ticaret Yönetim Sistemi Katılım Belgeleri”  herhangi bir bedel aranmaksızın verildi. Lojistik Programı 2. Sınıf Öğrencilerinin belgeleri Lojistik Bölümü Başkanı Öğr. Grv. Yavuz Selim Düger tarafından, Dış Ticaret 2. Sınıf Öğrencilerinin belgeleri ise Net Koza Yazılım Hizmetleri LTD. ŞTİ. Destek ve Pazarlama Müdürü Murat Bilgin tarafından dağıtıldı.

Belge dağıtımından sonra, Net Koza Yazılım Hizmetleri LTD. ŞTİ. Destek ve Pazarlama Tavşanlı Müdürü Murat Bilgin’e hediyesi Tavşanlı MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Haluk Güneş tarafından takdim edildi. Ardından ise öğrencilerle birlikte fotoğraf çekimi gerçekleştirildi. 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 25 Mayıs 2015, Pazartesi / 2201 defa okundu.

Etiketler : dpü,

Bu Kategorideki Diğer Haberler