Mühendislik Fakültesi Proje Pazarı Büyük Bir Coşkuyla İzlendi

Mühendislik Fakültemizde düzenlenen proje pazarında öğrenciler, iş dünyası, akademisyenler bir araya geldiler. Açılış konuşmasını Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral yaptı.

Nafi Güral yaptığı konuşmada çalışmanın önemine değinerek, öğrencilere içinde bulundukları durumu iyi değerlendirmeleri gerektiğine değindi. Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Fatih Şen bölümde yaptıkları çalışmaları anlatarak TÜBİTAK burslarından nasıl faydalandıklarını dile getirdi.

Bölge sanayi oryantasyonu kapsamında staja giden öğrenciler memnuniyetlerini anlattılar. Daha sonra bu öğrencilere firma yetkilisinin de onaylayabileceği Katılım Sertifikası verildi.

Öğrenciler hazırladıkları projelerini poster ve maketlerle tanıttılar. Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören tüm projeleri tek tek inceleyerek öğrenci ve akademisyenlerden detaylı bilgi aldı.

MS Eğitim Okulunda görev alan gönüllü öğrencilere de Katılım Sertifikası verildi. Projedeki Ebru Eğitim Programında ders veren Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Pınar Yazkaç'a vermiş olduğu katkı hasebiyle kendisine Teşekkür Belgesi takdim edildi.

Yrd. Doç. Dr. Pınar Yazkaç yürütücülüğünü yaptığı “Resimlerle Rengarenk Kütahya” konulu proje kapsamında “Ahmet Yakupoğlu’na Saygı, Kütahya’ya Övgü” temalı resimlerin oluşturulması ve T.B.M.M. Mustafa Necati Kültür Evinde Karma Yağlıboya Resim Sergisinde tanıtılmasında gösterdiği üstün gayret hasebiyle Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğrencilerine "Katılım Sertifikası" verildi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 25 Mayıs 2015, Pazartesi / 3377 defa okundu.

Etiketler : dpü,

Bu Kategorideki Diğer Haberler