Emet MYO’da Bir Dizi Etkinlik Düzenlendi

Emet MYO gerçekleştirdiği bir dizi etkinlikle öğrencilerimiz sosyal yönden de gelişimlerini arttırıyor.

Meslek Yüksekokulumuzda Bahar Şenlikleri

Emet Meslek Yüksekokulumuzda bahar şenlikleri kapsamında bir dizi etkinlik düzenlendi. Okul bahçesinde yapılan etkinliklerin gündüz bölümünde ilk olarak farklı kategorilerde çeşitli yarışmalar gerçekleştirildi. Öğrenciler yarışmalara yoğun ilgi gösterip doyasıya eğlendiler. Hava kararıncaya kadar çeşitli şarkılarla ve dj performansıyla eğlenen öğrenciler akademik yılın yorgunluk ve stresini üzerlerinden atma fırsatı buldular.

Etkinliklerin akşam bölümünde ise Emet’in sevilen sanatçılarından Osman Turhan ve ekibi seslendirdikleri şarkılarla izleyenlere keyifli anlar yaşattı. İki saate aşkın süre sahnede kalan gruba eşlik eden öğrenciler, yarıyıl sonu sınavları öncesi enerji depoladılar.

Emet Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğr. Gör. Dr. Cem GÜLTEKİN,  bir akademik yılın daha sonuna gelindiğini, öğrenciliğin sadece ders çalışmaktan ibaret olmadığını; öğrencilerin kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklere katılmasının onların donanımlı bireyler olmalarındaki vurguya dikkat çekerek etkinliklerde emeği geçen meslek yüksekokulu personelimize teşekkür etti.

Öğrencilerimiz İstanbul’da

Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri İstanbul’a bir gezi düzenledi. Gezi, Emet Belediyesi’nin desteğiyle ve Meslek Yüksekokulumuz Kimya Teknolojisi Programı Başkanı Öğr. Gör. Vedat Çetin nezaretinde gerçekleşti. İstanbul’da öncelikle Gülhane Parkı’nda sabah kahvaltısı yapan grup daha sonra Sultanahmet Camii, Ayasofya, Gülhane Parkı ve İstiklal Caddesi gibi çeşitli tarihi ve kültürel alanları gezdiler. Grup gezinin ardından hep birlikte balık ekmek yedi. Gezi sürecinde doyasıya eğlenen öğrencilerimiz emeği geçenlere teşekkür etti.

Dış Ticaret Yönetim Sistemi Eğitimi

Meslek Yüksekokulumuz Dış Ticaret Bölümü öğrencilerine yönelik olarak Öğretim Elemanı Mehmet UZUN’un girişimleriyle Çok Amaçlı Drama Salonu’nda ücretsiz Koza Dış Ticaret Yönetim Sistemi Eğitimi verildi. Netkoza.Net Bilgisayar Yazılım Hiz. Ltd. Şti. uzmanlarından Murat Büyük tarafından verilen eğitim yaklaşık üç saat sürdü. Eğitim sonunda Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. İbrahim Halil SARAÇ; uzman Murat Büyük’e hediyelerini takdim ederek teşekkürlerini iletti.

 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 21 Mayıs 2015, Perşembe / 2698 defa okundu.

Etiketler : dpü,

Bu Kategorideki Diğer Haberler