Üniversitemizde Bahar Şenlikleri Coşkusu

Üniversitemizde bu yıl 15.‘si düzenlenen Geleneksel Bahar Şenlikleri coşkusu, tüm şehri sardı. Üniversitemiz Evliya Çelebi Yerleşkesi’nde başlayan Bahar Şenlikleri’ne öğrencilerimizin ve halkımızın ilgisi büyüktü.

Konserlerden önce Kütahya Kuaförler Odası, Kuaför Yarışması yaparak Kütahyalı kuaförlerin yeteneklerini sergiledi. Bahar Şenlikleri kapsamında çeşitli stantlar açıldı. Konserler öncesi Üniversitemiz dans kulüpleri ve Anadolu Üniversitesi Dans Kulüpleri dans gösterileri sundu. Üniversitemiz Dağcılık Kulübü konser alanında bulunan tırmanma duvarından inerek görsel eğlenceye katkıda bulundu.

Bahar Şenlikleri'nin ilk gününde Grup Mecaz ve DJ Suat Ateşdağlı öğrencileri coşturdu. Grup Mecaz, seslendirdiği türkülerle unutulmaz bir gece yaşattı. Grup Mecaz’ın seslendirdiği türkülere öğrencilerimiz eşlik etti. Grup Mecaz’dan sonra sahneye DJ Suat Ateşdağlı çıktı. Kendine has üslubuyla oluşturduğu müziklerle coşan dinleyiciler yerinde duramadı.

20 Mayıs akşamı Gece Yolcuları sahne aldı. Öğrencilerimizin ve halkın yoğun ilgi gösterdiği konserde, Gece Yolcuları'nın bir birinden güzel şarkılarına dinleyiciler büyük bir keyifle eşlik etti. 21 Mayıs akşamı Teoman en güzel şarkılarıyla öğrencilerimizle ve halkla buluştu. Teoman unutulmaz performansıyla dinleyenleri mest etti. 22 Mayıs akşamı Kolpa sahne aldı. Muhteşem performanslarıyla dinleyenleri mest etti.

 

 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 20 Mayıs 2015, Çarşamba / 9077 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler