Gülen Gözler Projesi

Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuz, Gülen Gözler Projesi gerçekleştirdi.

Erol Şakar, Şahnur Tağmat, Semanur Gündoğdu gerçekleşen proje sonrası şu açıklamalarda bulundu: “İnternet üzerinden bilinmiş markalara mail üzerinden mesaj atıldı. Dönüş yapan firmalarla iletişime geçildi. Çocukların yaşları, cinsiyeti ve ayakkabı numaraları belirlendi. Bir giyim firması sayesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na gidildi. İhtiyaçların bir kısmı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan temin edildi. Eksik kalan ihtiyaçlarda kendi çabalarımızla temin edildi. Alınan tüm malzemeler hediye paketine konulup, isme özel notlar eklendi. Hediyeler birinci ders saatinde öğrencilere eksiksiz teslim edildi.

Çocuklarına yardım geldiğini öğrenen veliler bize teşekkür etmek için okula geldi. Öğrencilerle oyunlar oynandı. Hediyeleri aldıktan sonra gözlerindeki o mutluluk ifadesi tüm yorgunluğumuza değdi.”

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 20 Mayıs 2015, Çarşamba / 2134 defa okundu.

Etiketler : dpü,