KOSGEP Girişimcilik ve ARGE Destekleri Konferansı

Tavşanlı MYO’da KOSGEP Kütahya Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından “KOSGEP Girişimcilik ve ARGE Destekleri” konferansı verildi.

Konferansta öğrencilerin okul bitiminde, gerek kendi bölümleri gerekse bölüm dışındaki, destek alabileceği sektörler belirtilerek teşvik süreci ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı. Konferansa Girişimcilik dersi alan öğrencilerin tamamının katılımı sağlandı. Girişimcilik dersi alan öğrencilerin KOSGEP’in belirli bir eğitim sonunda verdiği sertifikayı almaya hak kazandığını belirtti.

Tavşanlı MYO öğrencileri ve öğretim görevlilerinin yoğun ilgi gösterdiği konferans  sonunda Tavşanlı MYO Müdür Yardımcımız Yrd. Doç. Dr. M. Akif Kunt desteklerinden dolayı teşekkür belgesi takdim etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 20 Mayıs 2015, Çarşamba / 1589 defa okundu.

Etiketler : DPU, Tavşanlı MYO Kariyer Günleri, KOSGEP Girişimcilik ve ARGE Destekleri Konferansı,