Kariyer Kampüste

Genç Girişimciler Topluluğumuzun düzenlemiş olduğu Yaşam Koçu & Psikoterapist Hakan Mengüç’ün konuşmacı olarak katıldığı “Kariyer Kampüste” etkinliği gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Eren Türkmen gerçekleştirdi. Türkmen özetle şunları belirtti: “İŞKUR, iş gücü piyasasına dahil olmak isteyen kesimlere hizmet etmektedir. Bir kısım mali olanaklarını bu kesimlere istihdam edilmek için harcamaktadır. Siz değerli öğrencilerimiz de İŞKUR’un hizmet yelpazesi içerisinde yer almalısınız. Kurumumuz son yıllarda çok ciddi ve hızlı çalışmalar yapmaktadır.”

Yaşam Koçu & Psikoterapist Hakan Mengüç özetle şunları söyledi: “Zaman insanları değil, armutları olgunlaştırır. Yaşlanarak değil yaşayarak öğreniriz hayatı. Kaç sene geçirdiğimizden ziyade ne kadar çok deneyim yaşadığımız bizim için önemlidir. Bir de o deneyimlerden aldığımız dersler önemlidir”

Konuşmasının ikinci bölümünde Mengüç öğrencilerle hipnoz ve algılarla ilgili uygulamalar gerçekleştirdi. Mengüç konuşmasını şöyle bitirdi: “Gülün güzeli baharda çiçek verendir, dostun güzeli vefası uzun sürendir, insanın güzeli umulmadık anda selam verendir. Bizi burada dinlemeye gelen güzel insanlara ve Kütahya’ya selam olsun.”

Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören ve Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Eren Türkmen, Hakan Mengüç’e hediyelerini takdim etti.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 18 Mayıs 2015, Pazartesi / 1987 defa okundu.

Etiketler : dpü,

Bu Kategorideki Diğer Haberler