Emet MYO’dan Bir Dizi Etkinlik

Emet Meslek Yüksekokulumuzda bir dizi etkinlik düzenlendi.

KOSGEB Tarafından Bilgilendirme Semineri Verildi.

Meslek Yüksekokulumuzda 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Döneminde açılan Girişimcilik dersini alan öğrencilere yönelik olarak Kobi Uzmanı Gözde Yenilmez tarafından KOSGEB desteklerini içeren bir seminer verildi. Seminerde KOSGEB tarafından desteklenen sektöreler, uygulamalı girişimcilik eğitiminin kapsamı, destek başvuru süreci ve ARGE inovasyon destek programı hakkında bilgi verildi. Kobi Uzmanı Gözde Yenilmez gerçekleşen sunumunun ardından öğrencilerden gelen sorulara cevap verdi. Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısımız Öğr. Gör. Serkan Yücel yapılan seminerden memnuniyetini ifade ederek Uzman Gözde Yenilmez’e teşekkür etti ve okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu tabloyu takdim etti.

Öğrencilerimize “Paramı Yönetebiliyorum” Adlı Seminer Verildi.

Üniversitemiz Öğrenci Konsey Başkanlığı ve Kent Konseyi Gençlik Merkezi tarafından T.C. Kalınma Bakanlığı, Birleşmiş Milletler Programı, Habitat Kalkınma Ve Yönetişim Derneği ve Visa Europe ortaklığında uygulanan Paramı Yönetebiliyorum Projesi kapsamında meslek yüksekokulu öğrencilerimize yönelik olarak Paramı Yönetebiliyorum adlı bir eğitim verildi. Kent Konseyi Gençlik Meclisi Eş Başkanı Sıla Bilen tarafından verilen eğitim sonrasında öğrencilerimize ücretsiz katılım belgesi verildi.

Meslek Yüksekokulu Öğrencilerimiz Nevşehir’de

Meslek Yüksekokulu öğrencilerimiz Emet Belediyesi’nin desteğiyle ve Yüksekokul Sekreterimiz Ömer Büyük ve Kimya Teknolojisi Program Başkanı Öğr. Gör. Vedat Çetin nezaretinde Nevşehir’e bir gezi düzenledi. Emet Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Altındal’ın da katıldı. 

İki gün süren gezide ilk olarak Nevşehir Müzesi gezildi ve sonrasında Spor Gençlik İl Müdürlüğü tesislerinde kahvaltı yapıldı. Kahvaltının ardından grup, rehber eşliğinde Avanos’ta bulunan halı ve çömlek atölyelerini gezerek buradaki ürünler hakkında bilgi aldılar. Zelve bölgesinde bulunan peri bacalarını ziyaret eden grup burada fotoğraf çekinerek gezinin ilk gününü tamamladılar. Gezinin ikinci gününde ise Avanos şehir merkezine ziyaret gerçekleştirildi. Kızılırmak kenarında yürüyüş yapıldı.  Şehir merkezinde bulunan Chez Galip Atölyesi ve aynı yerde bulunan saç müzesi ziyaret edildi. Son olarak 55 metre derinliğe sahip Derinkuyu Yer Altı Şehri gezilerek forum alışveriş merkezinde yenilen yemeğin ardından Emet’e hareket edildi. Gezi boyunca doyasıya eğlenen öğrenciler yapılan etkinlikten memnuniyetlerini dile getirerek emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler.

 

 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 13 Mayıs 2015, Çarşamba / 3010 defa okundu.

Etiketler : dpü,

Bu Kategorideki Diğer Haberler