III. Sınıf Öğrencileri Karma Resim Sergisi ve II. Sınıf Öğrencileri Karma Rölyef Sergisi

Güzel Sanatlar Fakültemizin 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Programı kapsamında düzenlenen, III. Sınıf öğrencilerinin Resim IV dersi ve II. Sınıf öğrencilerinin Modelaj II dersi çalışmalarından oluşan Karma Resim ve Rölyef Sergileri Güzel Sanatlar Fakültesi B – Blok Resim Bölümü fuaye alanında izleyicilerle buluştu.

Açılış konuşmalarını Dekan V. Prof. Dr. Ahmet Altuncu, Resim Bölüm Başkanı Doç. Dr. Pelin Avşar, Doç. Nurettin Gülaçtı ve Yrd. Doç. Dr. Selda Mant’ın yaptığı sergide toplam 50 öğrencinin 22 adet rölyef ve 39 adet resim çalışması yer aldı. Sergi 10 Mayıs 2015 tarihine kadar ziyaretçilere açıktır.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 07 Mayıs 2015, Perşembe / 2758 defa okundu.