Voleybol Takımlarımız Koçfest Üniversite Spor Oyunları’nda Şampiyon Oldu

Balıkesir Üniversitesi’nde Türkiye Koçfest Üniversite Spor Oyunları kapsamında düzenlenen Üniversiteler Voleybol 1. Lig Grubuna katılan Bayan ve Erkek Voleybol Takımlarımız Şampiyon oldu.

İdareci ve Antrenörlüğünü DPÜ BESYO Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Alparslan Ünveren’in yaptığı DPÜ Bayan Voleybol takımımız; Balıkesir, Ege, Çanakkale Onsekiz Mart, Atılım ve Adnan Menderes Üniversitelerini yenerek; DPÜ Erkek Voleybol Takımımız ise Ege, Afyon Kocatepe, Muğla Sıtkı Koçman, Dokuz Eylül ve Balıkesir Üniversitelerini yenerek 15 er puanla Namağlup Şampiyon oldular.

Bununla birlikte, Bayan Voleybolculardan Kadriye Ateş En İyi Pasör, Hilal Şanlı ise En Değerli Sporcu ödüllerini alırken, Erkek Voleybolculardan; Uğur Güven En İyi Libero, Okay Serçe En İyi Smaçör ve Koray Baytemur En Değerli Oyuncu ödüllerine  layık görüldü.

Ayrıca, Süper Lig yolunda başarılı bir şekilde ilerleyen DPÜ Bayan ve Erkek Voleybol Takımlarımız; 19-23 Mayıs 2015 tarihleri arasında Mersin Üniversitesi’nde düzenlenecek Süper Lige Yükselme müsabakalarına katılacak.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 05 Mayıs 2015, Salı / 3890 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler