Üniversitemiz, Anadolu Tanıtım Günleri Fuarı’na Katıldı

Üniversitemiz, Bursa İl Dernekleri Federasyonu (BİLDEF) tarafından, Bursa’da gerçekleşen Anadolu Tanıtım Günleri Fuarı’na, Üniversitemizi ve Kütahya’yı tanıtmak üzere katıldı.

32 ilin tanıtıldığı fuarda, Kütahya’nın sanatsal, kültürel, turistik ve sahip olduğu değerlerinin tanıtılması adına 16 stant açıldı. Kütahyalı sanatçılar tarafından fuayede sergi düzenlendi. Ayrıca Kütahyalı yerel sanatçılar tarafından konser verildi. Katılımcılar tarafından, Kütahya stantları yoğun ilgi gördü. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Bursa Bölge Başsavcısı Sait Gürlek fuarda stantları gezdi.

Kütahya Valiliği, Kütahya Belediyesi, Tavşanlı Belediyesi, Simav Belediyesi, Domaniç Belediyesi, Hisarcık Belediyesi, KUTAV Kütahya Tanıtım Vakfı ve Kütahya'da faaliyet gösteren firmalar Kütahya'nın tanıtılması adına fuara katıldılar.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 20 Nisan 2015, Pazartesi / 2656 defa okundu.