Valimiz Şerif Yılmaz Üniversitemizin Simav Kampüsü’nü Ziyaret Etti

Valimiz Şerif Yılmaz, Simav’a yapmış olduğu gezi çerçevesinde Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Rüştü Güntürkün’ün daveti üzerine Üniversitemizin Simav Kampüsü’nü de ziyaret etti.

Kampüs kafeteryasında Teknoloji Fakültemiz ve Meslek Yüksekokulumuz öğrencileriyle bir araya gelen Valimiz Şerif Yılmaz, öğrencilerle sohbet ederek, onların istek ve sorunlarını dinledi. Valimiz Şerif Yılmaz, öğrencilerin en çok üzerinde durduğu Kampüs ile Eynal Termal Tesisleri ve Kampüs-Simav arasındaki yolun onarılması ve aydınlatılması hakkında sorununun çözüleceğini ve bu konuda gerekli desteği vereceğini belirtti.

Meslek Yüksekokulumuz ziyaretine Valimiz Şerif Yılmaz’ın yanı sıra Simav Kaymakamımız Gökhan Gürbüzerol, Simav Belediye Başkanımız Süleyman Özkan ve diğer daire amirleri katıldı.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 10 Nisan 2015, Cuma / 2635 defa okundu.