Üniversitemiz Web Sitesi İnternetin Oscarlarında Birinci Oldu

İnternetin Oscarları olarak adlandırılan ülkemizin en prestijli Altın Örümcek Web Ödüllerinde okul kategorisinde Üniversitemiz web sitesi halkın birincisi oldu.

Bu yıl 13.sü düzenlenen Altın Örümcek Web Ödüllerinde  Kasım ayından bu yana yapılan iki elemeyi geçerek finale kalan üniversitemiz web sitesi, geçen ay düzenlenen halk oylamasında okul kategorisinde en çok oyu alarak birinci oldu. İnternetin Oscarları olarak adlandırılan ülkemizin en prestijli web ödüllerinde, ilk kez bir devlet üniversitesi web sitesi halkın birincisi oldu. Bu süreçte üniversitemize destek veren herkese teşekkür ederiz.

Altın Örümcek Web Ödülleri Nedir?

Altın Örümcek Web Ödülleri, web ve internet teknolojileri kullanılarak gerçekleştirilen başarılı projelerin daha iyi tanıtılması ve hak ettiği yeri bulması, bu alanda yapılacak yatırımların özendirilmesi ve gündem oluşturulması amacıyla düzenlenen, geleneksel hale gelmiş, Türkiye’deki ilk ve tek bağımsız organizasyondur. 2002 yılından bu yana DorukNet tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen Altın Örümcek Web Ödülleri Organizasyonunda, web ve internet teknolojileri, pazarlama ve iletişim alanlarında uzman ve tecrübeli jüri üyeleri, her sene Türkiye’de gerçekleştirilen başarılı projeleri belirlemektedir.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 10 Nisan 2015, Cuma / 2538 defa okundu.