MS Hasta Okulumuzdan Aizonai ve Emet Gezisi

Üniversitemiz MS (Multiple Skleroz) Hasta Eğitim Okulu Projesi kapsamında Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Seyahat-Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölüm Başkanımız Öğr. Gör. Uğur Ceylan nezaretinde MS hastaları için Çavdarhisar ve Emet’e bir gezi düzenledi.

Çavdarhisar Antik Kenti gezdirilen grup, gezi kapsamında Emet Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret ederek Meslek Yüksekokul Sekreterimiz Ömer Büyük’ten bilgi aldılar.

Grup, Emet Termal Resort Otel tarafından misafir edildi. Projenin turizm ayağını yöneten Öğr. Gör. Uğur Ceylan gösterilen ilgiden memnuniyetini dile getirerek, gezi süresince hastaları karşılayan ve moral anlamında onlara her türlü desteği veren, Emet Termal Resort Otel yönetimine ve Emet Meslek Yüksekokul yönetimimize teşekkür etti.

MS Hasta Okulu Proje Koordinatörümüz Doç. Dr. Sibel Canbaz Kabay, Bu tür gezilerin MS hastalarının moral ve motivasyonu açısından önemli olduğunu kaydederek, “Hastaların hayata tutunmaları ve kendilerini toplumun ve hayatın bir parçası olarak hissetmelerini sağlamak önemlidir. Bu geziyi düzenleyen ve destek veren kişi ve kuruluşlara teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 27 Mart 2015, Cuma / 3808 defa okundu.

Bu Kategorideki Diğer Haberler