Emet MYO Öğrencilerimiz Tarafından “Sahibini Arayan Mektuplar” Adlı Tiyatro Gösterisi Sahnelendi

18 Mart Çanakkale Zaferi Etkinlikleri kapsamında Emet MYO öğrencilerimiz tarafından Emet Termal Resort Otel’de “Sahibini Arayan Mektuplar” adlı tiyatro gösteri sergilendi.

Emet Meslek Yüksekokulu öğrencilerimizin ve Emet halkının yoğun ilgi gösterdiği etkinlik Çanakkale şehitleri ve tüm şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Akademik personelimizin desteği ile beş aylık hummalı bir çalışma sonucunda hazırlanan oyunda, Çanakkale Savaşının görünmeyen yüzü olan cephe gerisinde yaşanan ayrılıklar hem gidenlerin hem de kalanların penceresinden anlatılıyor. İsimsiz kahramanların, şehitlerimizin cepheden yazdığı mektupları, onların ailelerinin de onlara yazdığı mektuplar sahnede canlandırılarak, Çanakkale Destanı’nın unutulmaması gerektiği seyirciye aktarılıyor.

Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, Emet Garnizon Komutanı Yasin Bedir, Emet İlçe Emniyet Müdürü Fevzi Altun ve Emet İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cöre’nin de katılımları ile gerçekleşen etkinlik sonunda konuşan Yüksekokul Müdürümüz Öğr. Gör. Dr. Cem Gültekin, öğrencilerin büyük bir özveriyle hazırladıkları oyun ile Çanakkale Zaferi’nin 100.yıl dönümünü zafere yakışır bir şekilde kutlandığını ifade ederek, desteklerinden dolayı Emet İlçe Kaymakamlığı’na, Emet Belediyesi’ne, Emet Garnizon Komutanlığı’na ve Emet Termal Resort Otel ailesine büyük ilgi gösteren Emet halkına teşekkür etti. 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 23 Mart 2015, Pazartesi / 2639 defa okundu.

Etiketler : dpü,

Bu Kategorideki Diğer Haberler