Muhtarlar Üniversitemizde

Kütahya Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Zeki Arı ve beraberindeki muhtar heyeti, Üniversitemizi ziyaret etti.

DPÜ Konukevinde muhtarlarla yemekte bir araya gelen Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karaaslan, Kütahya Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Zeki Arı ve Muhtarları, üniversitede ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, heyete Üniversitemiz hakkında ayrıntılı bilgiler verdi.

Yapımı devam eden inşaatların son durumunu ve bazı projeler ile ilgili bilgileri muhtarlarla paylaşan Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karaaslan, Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Zeki Arı ve beraberindeki muhtarları, Evliya Çelebi Yerleşkesini gezdirerek tanıttı.

Üniversitemizdeki gelişmeleri yakından görme fırsatı bulduklarını söyleyen ve gezi hakkında duygularını dile getiren Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Zeki Arı özetle şunları söyledi: “Dumlupınar Üniversitemiz, Kütahya’mızın ve Ülkemizin göz bebeğidir. Buradaki yapılan ve planlanan çalışmaları yerinde gördük. Çok etkilendik. Başta Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karaaslan olmak üzere idari ve akademik tüm personeli kutlamak istiyorum. Yapılanlar çok büyük hizmettir. Umarım bundan sonra daha büyük çalışmalarla daha büyük işler yapılır. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz, onlarla çok gurur duyuyoruz.” 

 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 17 Şubat 2015, Salı / 1988 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler