Üniversitemiz, Animex 2015’e Damga Vurdu.

Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Çizgifilm/Animasyon Anasanat Dalı öğrencilerimiz Serdar Çotuk ve Buğra Uğur Sofu, İngiltere de düzenlenen “Animex 2015, International Festival of Animation and Computer Games”’de “Durak” isimli filmleriyle “En İyi Karakter Animasyonu” ödülü aldılar.

Ayrıca Serdar Çotuk ve Buğra Uğur Sofu; Adana Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Altın Koza Film Festivali’nin “Öğrenci Filmleri Yarışması’nda Canlandırma Dalında Merdivenler ve Durak” adlı filmleriyle finale kaldı.

Her iki öğrencinin daha önceden de önemli başarılara imza attıklarını belirten GSF Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Levent Mercin, başta Serdar Çotuk ve Buğra Uğur Sofu olmak üzere, emeği geçen hocalara ve destek veren herkese içtenlikle teşekkür ettiğini belirtti.

Kaynak: http://animex.tees.ac.uk/student_awards.cfm

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 16 Şubat 2015, Pazartesi / 5609 defa okundu.