Yılın En İyi Üniversite Radyosu Radyo Dumlupınar’ın

Üniversitemiz radyosu, Radyo Dumlupınar Sihirli Mikrofon Ödüllerinde “Yılın En İyi Üniversite Radyosu” kategorisinde birinciliği kazandı.

Bu yıl 3.cüsü düzenlenen Sihirli Mikrofon Ödüllerinde (www.sihirlimikrofon.org) “Yılın En İyi Üniversite Radyosu” kategorisine Radyo Dumlupınar birinciliği kazandı. Sihirli Mikrofon Ödülleri final oylamasına katılabilmek için geçtiğimiz günlerde yapılan ön elemeyi geçerek finale katılmaya hak kazanmıştı.

Radyo Dumlupınar'ın Kral Tv'de yayınlanan canlı yayında Ceyhun Yılmaz'ın sunduğu törende Nüans programının yapımcısı Mustafa Murat Aydın ve DPÜ radyo ekibi, ödülü şarkıcı Gökhan Türkmen'den aldı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karaaslan; “Radyomuzun hak ettiği bir başarıydı. Bu güzel başarıda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Radyomuz kaliteli yayınlarıyla elde ettiği başarısını bundan sonra da artarak devam ettirmesini dilerim. Kütahya’yı ve üniversitemizi başarıyla temsil eden Radyo Dumlupınar ekibini tebrik ederek onlarla gurur duyuyorum.” dedi.

 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 11 Şubat 2015, Çarşamba / 3437 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler