Üniversitemiz, Enerji Verdi

Üniversitemiz, Istanbul Wow Convention Center’da düzenlenen 6. Enerji Verimliligi Forum ve Fuari’nda basariyla temsil edildi. Açilisini Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakani Taner Yildiz ve Basbakan Yrd. Ali Babacan tarafindan gerçeklestirilen fuarda Üniversitemiz reyonu yogun ilgi odagi oldu.

TEAS Genel Müdürü, PTT Genel Müdürü, TSK Kara Kuvvetlerinden yetkililer, çesitli belediye baskanlari, AFAT yetkilileri sergilenen ürünlere yogun ilgi gösterdi. Yrd. Doç. Dr. Abdullah Keçeciler tarafindan, BAP Projesi kapsaminda yapilan 5kW enerji üreten Mobil Enerji Istasyonu- Endüstri Müh. Bölümü Tasarim projeleri olan Enerji Çantalari dikkat çekti.

Üniversitemize ayrilan reyonda DPÜ-ILTEM çalisanlarimizdan Engin Davut’un görevlendirildigi forumda DPÜ Pazarlar MYO Ögr. Gör. Dr. Ayse Bilgen Aksoy ve Emin Akarçay tarafindan “Akilli Sera Sistemlerinde Hidroponik Tarim Uygulamalari” konulu bir çalisma sunuldu. Ayrica fuarda, 40 W günes paneli ile sarj olabilen 500 W -220 V 50Hz Elektrik üreten Enerji Çantasi ile 2x20 W günes paneli ile  Telefon ve Laptop bilgisayarlara enerji temin edebilen Enerji Kutusu; fuari gezen ziyaretçilerden yogun ilgi gördü.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 22 Ocak 2015, Perşembe / 2557 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler