AK Parti İlçe Baskani Korkmaz’dan Rektörümüz Karaaslan’a Nezaket Ziyareti

AK Parti Kütahya Merkez Ilçe Baskani Cevdet Korkmaz ve bazi yönetim kurulu üyeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karaaslan’a makaminda nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyaretten memnunluk duydugunu ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karaaslan, Cevdet Korkmaz ve yeni yönetim kuruluna seçildikleri yeni görevlerinde basarilar dileyerek, Üniversitemizde gerçeklestirilen projeler, çalismalar, yeni yapilan insaatlar, egitim ögretim durumu, hedef projeleri ve DPÜ Ileri Teknolojiler Merkezi ve Laboratuarlari konusunda bilgiler verdi.

Üniversitenin ögrenci sayisini 4 yilda 38binden 50 bine çikardiklarini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karaaslan,  akademisyen sayisinda da yüzde yüze yakin artis sagladiklarini, 4 yil süresinde her türlü gelismeyi saglayacak laboratuarlar alt yapisi basta olmak üzere akademik alt yapiyi kurduklarini, ögrenci memnuniyetini en üst düzeye çikaracak çalismalar yaptiklarini söyledi.

AK Parti Merkez Ilçe Baskani Cevdet Korkmaz, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karaaslan’a verdigi bilgilerden dolayi tesekkür etti.  Korkmaz, Üniversite’nin Kütahya için çok önemli oldugunu, Üniversitenin gelismesinin Kütahya’nin gelismesi demek oldugunu kayderek Üniversitenin sürekli gelismesinden memnunluk duyduklarini, Üniversitedeki gelismeleri sürekli izlediklerini söyleyerek, gelismelerdeki katkisindan dolayi Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karaaslan’a tesekkür etti.

Ziyaretin ardindan Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karaaslan, Ilçe Baskani Cevdet Korkmaz ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine, yeni yapilan insaatlari ve bazi yerleri gezdirerek yapilanlar konusunda yerinde bilgiler verdi.

 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 19 Ocak 2015, Pazartesi / 2141 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler