Emet MYO’da Bir Dizi Etkinlik Gerçeklestirildi

Emet Meslek Yüksekokulumuz bir dizi etkinlik gerçeklestirdi. Yapilan etkinliklerde ögrencilerimizin büyük bir keyifle katildiklari etkinliklerde, ögrencilerimiz çok hos zaman geçirerek sosyallesiyor.

Emet Ilçe Kaymakami Ahmet Gazi Kaya’dan Ögrencilerimize Seminer

Meslek yüksekokulumuz Çok Amaçli Drama Salonu’nda Saglik kurumlari Isletmeciligi ve Isletme Yönetimi Programlari ögrencilerine yönelik olarak Emet Ilçe Kaymakami Ahmet Gazi Kaya tarafindan "Vatandas Odakli Kamu Hizmetlerinin Sunumu" konulu seminer gerçeklestirildi.

Kamu hizmetinin tanim ve özelliklerine iliskin teorik bilgilerle sunumuna baslayan Kaya, kamu hizmetini etkileyen faktörlere (küresellesme, bilgi ve teknoloji vb.) deginerek, kamu hizmetlerinin temel amacinin toplumdan gelen taleplerin karsilanmasi oldugunu, dolayisiyla kamuda yapilan düzenlemelerin vatandaslarin katilimiyla yapilmasi gerektigini ve bu sayede kamu hizmetlerinin verimliliginin daha da artacagini ifade etti.

Daha sonra ögrencilerin sorularini alan Kaymakam Kaya, bu sorulara görev yaptigi yerlerde yasadigi olaylarla örneklendirerek cevap verdi. Ögrencilik yillarina dair çesitli anilarindan ve anekdotlardan bahseden Kaymakam Kaya, ögrencilerden kendilerine bir hedef belirlemeleri gerektigini ve bu hedefe ulasma noktasinda inanmak savasmak ve kazanmak kavramlarina dikkat çekerek basariya ulasmada inancin ve mücadelenin önemine vurgu yapti. Seminer sonunda Emet Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Ögr. Gör. Dr. Cem Gültekin gerçeklesen seminerin ögrencilerimiz açisindan oldukça verimli oldugunu ifade etti ve katilimlarindan dolayi Emet Ilçe Kaymakami Ahmet Gazi Kaya’ya tesekkür ederek, plaketlerini takdim etti.

Çocuk Evleri Sitesi’nin Isleyisi ve Yapisi Adli Söylesi Düzenlendi

Meslek Yüksekokulumuzda Çocuk Gelisimi Programi ögrencilerimize yönelik olarak “Çocuk Evleri Sitesi’nin Isleyisi ve Yapisi” adli söylesi gerçeklestirildi. Emet Meslek Yüksekokulu Çok Amaçli Drama Salonu’nda gerçeklesen etkinlige Kütahya Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Kadir Ergani, Kurum Psikologu Berna Belen ve Sosyal Çalismaci Müge Yilmaz Ülküden katildi.

Söyleside ilk olarak Kütahya Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Kadir Ergani kurumun isleyis ve yapisina iliskin bir sunum gerçeklestirdi. Ergani, sunumunda kurumun hedeflerinden bahsederek kurum çatisi altinda bulunun çocuklarin demografik bilgilerine yer verdi. Sunumun ardindan soru-cevap seklinde ilerleyen söyleside konuklar, ögrencilerimizden gelen sorulara cevap verdiler. Söylesi sonunda Yüksekokulu Müdür Yardimcimiz Ögr. Gör. Ibrahim Halil Saraç, konusmacilara katilimlarindan dolayi tesekkür ederek, hediyelerini takdim etti.

Ihtiyaç Akademi Dershanesi Tarafindan Ögrencilerimize DGS Semineri Verildi.

Ihtiyaç Akademi Dershanesi tarafindan ögrencilerimize DGS (Dikey Geçis Sinavi) hakkinda bilgilendirme ve paylasim semineri verildi. Meslek Yüksekokulumuz Çok Amaçli Drama Salonu’nda gerçeklestirilen seminerde Ihtiyaç Akademi Kütahya Subesi Müdürü Serdar Türk tarafindan Dikey Geçis Sinavi’nin içerigine yönelik teorik bilgiler sunuldu.

Türk sunumunda; Emet Meslek Yüksekokulu’ndaki bölümlerde egitim alan ögrencilerin egitimleri sonrasinda hangi lisans programlarini tercih edebilecekleri hakkinda bilgi verdi. Emet Meslek Yüksekokulu idaresine bu organizasyon için tesekkür eden Türk, daha sonra Dikey Geçis Sinavi’na iliskin ögrencilerden gelen sorulari yanitladi. Soru cevap bölümünden sonra Müdürümüz Ögr. Gör. Dr. Cem Gültekin, Ihtiyaç Akademi Kütahya Subesi Müdürü Serdar Türk’e tesekkürlerini ileterek, plaketlerini takdim etti.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 23 Aralık 2014, Salı / 2742 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler