Saphane Meslek Yüksekokulumuzdan, Ögrencilerimize Merkez Kampüs Oryantasyonu ve DGS Motivasyonu

Saphane MYO Müdürlügümüz ve Ögrenci Temsilciligimizce düzenlenen organizasyonda her siniftan 3 ögrenci Kütahya’ya ücretsiz götürüldü. Gezinin temel hedefi Üniversitemiz Evliya Çelebi Yerleskesinde yer alan binalarin ve faaliyetlerin tanitilmasiydi. Rektörlügün tanitimi ile baslanan gezide kampüs içerisinde yer alan diger yapilar ve yapimi süren yatirimlar hakkinda ögrencilere bilgiler verildi.

Üniversitemiz Yazi Isleri Müdürü Ertugrul Arslan’in eslik ettigi Rektörlükteki faaliyette; Basin ve Halkla Iliskiler Müsavirligi, DPÜ Radyo ve Rektörlük Seref Salonu ögrencilerde hayranlik uyandirdi. Basin ve Halkla Iliskiler Müsavirligindeki tanitimi yapan Ögr. Gör. Salih Aytemur, Basin ve Halkla Iliskiler faaliyetlerinin üniversitemiz açisindan yeri ve önemi üzerinde durdu. Aytemur’dan Halkla Iliskiler Bölümü ögrencileri Saphane’de düzenlenecek bir konferans için söz aldilar.

Bedesten’de ögle yemeginin yenmesinin ardindan, ögrencilerin Dikey Geçis Sinavi (DGS) ile 4 yillik bölümlere geçis yapabilecegi Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesinde yer alan Isletme ve Iktisat Bölümlerinin derslik ve amfileriyle, kantin gezdirildi. Ögrencilerin sportif ve sosyal faaliyetlerin yapildigi Spor Salonu ile Olimpik Yüzme Havuzunu görmeleriyle Kampüs programi sona erdi, Il merkezinde 3 saatlik alisveris ve gezme amaciyla serbest zaman verilen organizasyon keyifli bir sekilde tamamlandi.

Programda ögrencilere rehberlik eden MYO Müdür Yardimcimiz Ögr. Gör. H. Feyyaz Ebeoglugil: “Bu faaliyeti her yil düzenlememizde katki saglayan Genel Sekreterimiz Oguz Yosumaz’a tesekkür ederiz. Özellikle her yil bu programi düzenlemeye özen gösteriyoruz. Saphane’de ögrencilerimizin okulumuzun Il Merkezine uzak mesafede olmasi sebebiyle belli bir ögrenci ekibini oryantasyon ve motivasyon amaçli kampüsümüze götürüyoruz. Bu faaliyetin ögrencilerin DGS çalisma istegini artirdigini düsünmekteyiz” dedi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 16 Aralık 2014, Salı / 2187 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler