Emet Meslek Yüksekokulumuzda bir dizi söylesi gerçeklestirildi.

Kimya Bölümünden “Kimyasallar Ve Saglik” Konulu Söylesi

Emet Meslek Yüksekokulumuz Çok Amaçli Drama Salonu’nda Kimya Teknolojisi Programi ögrencilerimiz için Opr. Dr. Cahit Atasoy ile bir söylesi gerçeklestirdi.

“Kimyasallar ve Saglik” konulu söyleside Opr. Dr. Atasoy, kimya ve tip alanlarinin birbiriyle iliskilerine deginerek özellikle biyokimya alaninda yapilan çalismalarin tip bilimine önemli katkilarinin oldugunu söyledi. Ayrica kendi egitim sürecine ve hayata iliskin tecrübelerini paylasan ve ögrencilerimize gelecekteki hedeflerini gerçeklestirme noktasinda önerilerde bulunan Atasoy, ögrencilerden gelen sorulara da cevap verdi. Gençlerle bir araya gelmekten duydugu memnuniyetini dile getiren Atasoy; etkinlikte emegi geçenlere tesekkür etti.

Etkinlik sonunda konusan Kimya Teknolojisi Program Baskanimiz Ögr. Gör. Vedat ÇETIN, söylesinin oldukça verimli geçtigini söyledi ve Atasoy’a tesekkür etti. Emet Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Ögr. Gör. Dr. Cem Gültekin ise Opr. Dr. Cahit Atasoy’un tecrübelerinin çok degerli oldugunu ve ögrencilerimizin bu tecrübelerden istifade etmesinin mutlulugunu yasadigini belirterek, Atasoy’a hediyelerini takdim etti.

Muhasebe Meslegi ve Kariyer Planlamasi Konusunda Söylesi

Emet MYO Muhasebe ve Vergi Uygulamalari Programi ögrencilerine yönelik olarak Emet MYO Kütüphanemizde Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültemiz Isletme Bölüm Baskan Yardimcimiz Doç. Dr. Niyazi Kurnaz ile bir söylesi gerçeklestirildi. Söyleside Kurnaz, ögrencilerden gelen kariyer planlamasi, muhasebe mesleginin gelecegi, is hayatinin zorluklari gibi sorulara cevap verdi. Son derece keyifli geçen söylesi sonunda ögrenciler, Muhasebe ve Vergi Uygulamalari Program Baskanimiz Ögr. Gör. Ridvan Sezgin, bölüm hocalari Ögr. Gör. Ugur Saylan, Ögr. Elm. Mehmet Uzun ve Doç. Dr. Niyazi Kurnaz ile hatira fotografi çektirdi. Etkinlik sonunda Kurnaz’a hediyesini takdim eden Emet MYO Yüksekokul Sekreter Vekilimiz Ömer Büyük etkinlikten memnuniyetini dile getirerek, etkinlikte emegi geçenlere tesekkür etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 15 Aralık 2014, Pazartesi / 1777 defa okundu.

Etiketler : DPU, Kütahya, Emet Meslek Yüksekokulu, Kimyasallar ve Saglik, Muhasebe Meslegi ve Kariyer Planlamasi ,