Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karaaslan’dan Ögrencilere Ikametinizi Kütahya’ya Alin Çagrisi

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karaaslan,Üniversitemizde egitim gören ögrencilere, Kütahya’nin gelismesi ve daha iyi hizmet almalari için ikametinizi Kütahya’ya getirin çagrisi yapti.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karaaslan DPÜ ögrencilerine ikametiniz Kütahya alin açiklamasinda sunlari ifade etti: “Degerli ögrencilerimiz; Sizler bizim ve Kütahya’nin, ülkemizin geleceginde söz sahibi olacak en degerli misafirlerimizsiniz. Üniversite yönetimi olarak gerek bizler gerekse sehir yönetimleri en güzel imkânlarla sizlere hizmet sunmak, sizleri daha gelismis bir sehirde daha mutlu bir sekilde misafir etmek istiyoruz. Ancak, bilindigi gibi sehirlerin genel bütçeden alacagi gelirler, paylar ve sehirlerin gelismesinin gerekleri il nüfusu ile ilgili olup sizlerin ikametinizi Kütahya’ya aldirmaniz bu açidan son derece önemlidir. Baska sehirlerden Kütahya’ya gelip Üniversitemizde egitim gören birçok ögrencimizin ikametlerini Kütahya’ya aldirmadigini, biliyoruz. Bu önemli sorumlulugun yerine getirilmemesi, sizlere ve Kütahyalilara en iyi hizmetlerin sunulmasinda ve ilin gelismesinde önemli bir engel olarak görülmektedir. 

Tüm Kütahya halki, sehir yöneticileri ve Üniversite olarak bizler sizleri Kütahya’dan agirlamaktan son derece mutluluk duyuyor ve sizlere daha iyi imkânlar sunmak istiyoruz. Kütahya sehir yönetimlerinin sizlere daha çok hizmet sunmak ve gelismis bir Kütahya’da mutlu yasamaniz, Üniversitemiz imkânlarinin daha çok artmasi, yerel yönetim ve Üniversite imkânlarindan daha iyi yararlanir hale gelmeniz için Üniversite Rektörlügü olarak siz sevgili ögrencilerimizden bizim istegimiz, ikametlerinizi Kütahya almanizdir. Valililikte bulunan Il Nüfus Müdürlügüne giderek hiçbir ücret ödemeden çok kisa sürede ikametinizi Kütahya’ya aldirabilirsiniz.

Üniversite Rektörü olarak, sizleri alacaginiz ikametlerinizle Kütahya’nin ve Üniversitemizin gelismesine daha çok katki saglamaya ve size sunulan imkânlari artirmada üzerinize düsen sorumlulugu yerine getirmeye böylece daha çok mutlu olacaginiz bir sehirde yasamaniz için engelleri kaldirma yönündeki bu çagrima memnuniyetle cevap vereceginizi düsünerek ikametinizi Kütahya’ya aliniz çagrisi yapiyor, sehir yönetimlerinin ve Sivil Toplum Kuruluslarinin, ikametinizi Kütahya’ya aliniz kampanyasina cani gönülden katiliyorum. Sizlerin de bu kampanyaya katilmanizi, ikametlerini Kütahya’ya aldirmayan arkadaslariniz varsa onlarin ikametlerini Kütahya’ya almalari konusunda tesvik etmenizi istiyor, saygilarimi sunuyorum.”

 

 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 12 Aralık 2014, Cuma / 2004 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü simav meslek yüksekokulu, kültür ve turizm bakanlığı,

Bu Kategorideki Diğer Haberler