Gediz MYO Bir Dizi Etkinlik Gerçeklestirdi

Gediz Meslek Yüksekokulumuz bir dizi etkinlik gerçeklestirdi. Yapilan etkinliklerde ögrencilerimizin büyük bir keyifle katildiklari etkinliklerde, ögrencilerimiz çok hos zaman geçirerek sosyallesiyor.

Gediz Myo Mekatronik Bölümü Ögrencileri Akgün Seramik Fabrikasi’ni Gezdi

Gediz Meslek Yüksekokulumuz Mekatronik programi 2. sinif ögrencisi, 50 Tekniker adayi Akgün seramik fabrikasini ziyaret etti. Teknik geziye MYO mekatronik programi ögrencileri ve Ögr. Gör. Ismail Alsaç, Ögr. Gör. Mustafa Ercire, Ögr. Gör. Enes Atas, Ögr. Gör. Gencer Sarioglu ve Ögr. Gör. Mehmet Mutlu, katildi.

Akgün Seramik Fabrikasi yetkililerince karsilanan ögrenci grubu, hammadde girisinden mamul ürün stok sahasina kadar olan bütün otomasyon agini ve AR-GE bölümünü inceleme firsati buldu. 

Fabrikanin çalismalarini yerinde görme ve inceleme imkâni bulan ögrencilere seramik üretiminin her asamasina iliskin uzman kisiler tarafindan bilgilendirme yapildi. Akgün Seramik Fabrikasinin üretim birimini gezen ögrenciler, teorik bilgilerinin uygulama alanlarini görme firsati buldu. 

Teknik gezi sonrasi Akgün Seramik Fabrikasi Üretim Müdürü Ülfet Bayram, ögrencilerin is süreçleri hakkindaki sorularini cevaplandirdi. Ögrenciler ve ögretim görevlileri kendilerine yardimci olarak bilgi veren fabrika yetkililerine tesekkür ettiler.

Gediz MYO Moda Tasarim Bölümü Türkiye Inovasyon Haftasi Dolayisiyla Düzenlenen (Istanbul Kongre Merkezindeki) Fuara Katildi

Moda Tasarim Programimiz, Türkiye Ihracatçilar Meclisi’nin öncülügünde Istanbul Kongre Merkezinde düzenlenen “Türkiye Inovasyon Haftasi ICC”,  fuarina katildi.   Fuara Gediz Meslek Yüksekokulu Moda Tasarim Bölüm Baskani Ögretim görevlisi Nuran Ocakoglu, Ögretim görevlisi Dilek Karayigit, Ögretim görevlisi F. Seçil Karayel, Ögretim görevlisi Rifat Sarioglu ve ögrenciler “Giysi Tasariminda Yenilikçi Bir Boyut: LED Isikli Elbise Tasarimi” konusunda hazirladiklari ürünleriyle katildilar.

Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hamdi Melih SARAOGLU, Dünya’da ve Türkiye’de fark olusturan uluslararasi profesyonelleri, sanayicileri, akademisyenleri ve üniversite ögrencilerini Istanbul’da bir araya getirerek; inovasyon odakli konferans, sergi ve atölye çalismalari ile dünya çapinda bir etkinligin gerçeklestirildigini belirterek Gediz MYO Moda Tasarim Programi olarak katilimdan dolayi memnun oldugunu belirtti.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 11 Aralık 2014, Perşembe / 2241 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler