Makine Mühendisligi Toplulugumuzdan Anlamli Ziyaret

Üniversitemiz Makine Mühendisligi Toplulugu Yönetim Kurulu üyeleri Murat Eken, Yusuf Aktürk, Aytaç Kocabas, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karaaslan’i “5 Aralik Dünya Mühendisler Günü” kapsaminda makaminda ziyaret ettiler ve Rektörümüze, Mühendislik Fakültesi ögrencilerine üniversitemizin saglamis oldugu imkanlar ve üniversitemizin bilim yuvasi olmasindaki üstün çalismalari için tesekkürlerini sundular.

Sohbet havasinda geçen görüsmede Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karaaslan üniversitemizde yapilan proje çalismalarindan ve üniversitemiz bünyesindeki Ileri Teknolojiler Merkezi’ndeki teknik donanim ve yapilan analizler ile üniversitemizin bilim yuvasi oldugunu ve bu teknolojik donanimlar ile ülkemizin bilim ve teknoloji kolunda gelismesini saglayan üniversiteler arasinda en basi çektigini belirtirken, mühendislik fakültesi ögrencilerine büyük isler düstügünü ve bu bilim teknoloji seviyesini daha da ileriye çekmek için daha çok çalismalari gerektigini belirtti.

Makine Mühendisligi Toplulugu Yönetim Kurulu Baskani Murat Eken topluluk olarak kendilerine de büyük isler düstügünü ve üniversitemizde yapilan teknolojik çalismalarin gelecegin bilim adamlarina ilham oldugunu belirterek bu kapsamdaki ögrenci ve yönetimin yapacagi her çalismada daima yanlarinda olacagini dile getirdi.

 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 05 Aralık 2014, Cuma / 2188 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler