Emet MYO’da Bir Dizi Etkinlik Gerçeklestirildi

Emet Meslek Yüksekokulumuz bir dizi etkinlik gerçeklestirdi. Ögrencilerimizin büyük bir keyifle katildiklari etkinliklerde, ögrencilerimiz güzel zaman geçirerek sosyallesiyor.

Emet MYO Beyaz Show'da

Ögrencilerimiz Kanal D televizyonunda ekrana gelen Beyaz Show programina katildi. Emet Meslek Yüksekokulu Sekreter Vekilimiz Ömer Büyük ve Ögretim Elemanimiz Mehmet Uzun nezaretinde gerçeklestirilen etkinlikte ögrenciler ilk olarak Kanal D stüdyolarinda gerçeklestirilen programa katilarak program boyunca doyasiya eglendiler. Daha sonra Sultanahmet Camii, Ayasofya, Gülhane Parki ve Istiklal Caddesi gibi Istanbul’un çesitli tarihi ve kültürel alanlari gezdiler.

Emet MYO Ögrencilerinden Çocuk Evleri Sitesi Etkinliği

Ögrencilerimiz sosyal sorumluluk projesi kapsaminda Kütahya Il Sosyal Hizmetler Müdürlügü’ne bagli Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan çocuklar için bir gezi programi düzenledi. Yüksekokulu Müdürü Yardimcimiz Ögr. Gör. Ibrahim Halil Saraç nezaretinde gerçeklestirilen etkinlikte ilk olarak, Çocuk Evleri Sitesi’nden alinan 20 çocukla Kütahya Kent Tarihi Müzesi ziyaret edildi. Burada rehber Ayse Yilmaz esliginde kent tarihine iliskin çesitli fotograf ve eserleri inceleme firsati bulan çocuklar daha sonra Sera Alis Veris Merkezi’ne geçerek oyun salonunda doyasiya eglendiler. Daha sonra ögrencilerimizle birlikte film izlediler. Film sonrasi hep beraber yenen yemegin ardindan Kütahya Il Sosyal Hizmetler Müdürlügüne geçilerek program sonlandirildi. Kütahya Il Sosyal Hizmetler Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Kenan Ergani, gerçeklesen program için ögrencilerimize tesekkür etti.

Ögrencilerimizden LÖSEV Yararına Stand

Emet Meslek Yüksekokulu ögrencilerimizin girisimi ile yüksekokulumuzda ve Emet Ilçe Kaymakamligi binasinda LÖSEV yararina stant açildi. Büyük çogunlugu lösemi hastasi çocuklarin anneleri tarafindan yapilan çesitli hediyelik esya ve oyuncaklarin yani sira, masa ve duvar takvimi, kalem vb. ürünlerin satisa sunuldugu stant, ögrenciler akademik personel tarafindan ilgi ile karsilandi. Satislardan elde edilen gelir, lösemi hastasi çocuklarin tedavisinde kullanilmak üzere LÖSEV’e ait banka hesabina yatirildi.

Meslek Yüksekokulumuzda Halı Saha Turnuvası

Emet Meslek Yüksekokulu’muzda bölümler arasi futbol turnuvasi gerçeklestirildi. Yüksekokul akademik personelimizin ve kalabalik bir ögrenci grubunun da takip ettigi maçlarin ardindan Emet Meslek Yüksekokulu Müdür Yardimcisi Ögr. Gör. Serkan Yücel tarafindan turnuvanin 17 gol ile gol krali olan Turizm ve Otel Isletmeciligi Bölümü ögrencisi Ali Salih Güleryüz’e ve en centilmen takim Seçilen Maliye Bölümü’ne ödüllerini verdi. Daha sonra ise Emet Meslek Yüksekokulu Müdür Yardimcimiz Ögr. Gör. Ibrahim Halil Saraç “Sampiyon olan takimin nezdinde turnuvaya katilana tüm ögrencilerimize bizlere dostluk içeresinde bir turnuva yasattiklari için tesekkür ediyorum.” diyerek sampiyon olan takima kupasini verdi.  

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 08 Aralık 2014, Pazartesi / 2796 defa okundu.

Etiketler : dpü, dpü emet meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler