Domaniç MYO Spor Kompleksimiz Törenle Açildi

Domaniç Meslek Yüksekokulu Spor Kompleksimiz törenle hizmete açildi. Gençlik ve Spor Bakanligi Spor Toto destekleriyle yapilan Spor Kompleksinin açilis kurdelesi, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karaaslan, Kaymakam Mustafa Türkcan, Belediye Baskani Sahvet Ertürk ve Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Ögr. Grv. Türkmen Kalkan tarafindan tesisin hayirli olmasi dilekleriyle kesilerek hizmete açildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karaaslan, Kaymakam Mustafa Türkcan ve Belediye Baskani Sahvet Ertürk, sporun gençlerin gelismesi üzerinde önemli oldugunu vurgulayarak, açilan tesisin Domaniç’te ögrenci ve gençlere daha çok spor yapma imkani saglayacagini ifade ettiler. Kaymakam Mustafa Türkcan, Belediye Baskani Sahvet Ertürk, ögrencilerin Domaniç’te huzurlu yasamalari için her türlü destegi vereceklerini sözlerine eklediler.

Spor Kompleksinde basketbol, hentbol, tenis, voleybol gibi sporlar yapilabilecek.

Rektörümüz Karaaslan’dan Ilk Atista Basket

Açilis töreni sonrasi Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karaaslan ve Kaymakam Mustafa Türkcan 3 basket atisi yapti. Rektör Karaaslan ilk atista basket yaparken, diger atislar basket olmadi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 19 Kasım 2014, Çarşamba / 2103 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü dumlupınar meslek yüksekokulu, teknofest ankara, afyon kocatepe üniversitesi,