Saphane Meslek Yüksekokulumuz Avrupa’nin En Büyük Altin Madenine ve Dünyanin En Büyük Ikinci Kanyonuna Teknik Gezi Düzenledi

Meslek Yüksekokul Sekreterimiz Adem Karaahmetoglu, Yönetim ve Organizasyon Bölüm Baskanimiz Ögretim Görevlisi Adem Tokat, Finans ve Bankacilik Sigortacilik Bölüm Baskanimiz Ögretim Görevlisi Recep Büber’in sorumlulugunda Halkla Iliskiler ve Tanitim Programi ögrencilerinin katilimi ile Avrupa’nin en büyük madeni olan TÜPRAG Kisladag Altin Madeni’ne gezi düzenlendi.

Usak ili Ulubey ve Esme ilçeleri sinirinda Gümüskol köyü yakinlarinda yer alan maden, gerek büyüklügü ile gerekse is akisindaki düzen ve is güvenligi ile ögrencilerin begenilerini kazandi. Kisladag Altin Madeni Halkla Iliskiler Uzmani Yelda Temizci sektörü, isletmenin sektördeki yerini, sosyal sorumluluk projelerini ve diger yatirimlarini anlatan bir sunum yapti. Maden kazalari ve is güvenligi üzerinde siklikla duran Yelda Temizci “Birinci önceligimiz çalisanlarin güvenligidir.”dedi.

ABD'nin Arizona Eyaleti sinirlari içerisinde bulunan Büyük Kanyon'dan sonra dünyanin en büyük ikinci kanyonu olan Ulubey Kanyonu ögrencilerin sonraki duragiydi. Usak ilinin Ulubey ilçesi sinirlari içerisinde bulunan kanyon ihtisami ile üniversiteli ziyaretçilerini etkiledi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 10 Kasım 2014, Pazartesi / 2158 defa okundu.

Etiketler : dpü, mezuniyet, Prof. Dr. Zeynal Abiddin Ergüler,

Bu Kategorideki Diğer Haberler