Gediz Myo’da Kosgep Tarafindan ”Girisimcilik ve Ar-Ge Destekleri” Konulu Konferans Verildi

Gediz Meslek Yüksekokulumuzda KOSGEP Kütahya Hizmet Merkezi Müdürlügü tarafindan Kobi Uzmani Gözde Yenilmez “Kosgep Girisimcilik ve Arge Destekleri” konulu konferans verdi.

Konferansta ögrencilerin okul bitiminde, kendi bölümleri disinda  özel sektördeki girisimleri için de destek alabilecekleri belirtildi. Konferansa Girisimcilik dersi alan ögrenciler büyük ilgi gösterdiler. Kobi Uzmani Gözde Yenilmez girisimcilik dersi alan ögrencilerin Kosgep’in belirli bir egitim sonunda verdigi sertifikayi egitime dahil olmadan alabileceklerini belirtti.

Gediz MYO ögrencilerimiz ve ögretim görevlilerimiz yogun ilgi gösterdigi konferans sonunda Gediz MYO Müdür Yardimcimiz Fethullah Karamete, Kobi Uzmani Gözde Yenilmez’e katkilarindan dolayi tesekkür belgesi ve çini tabak takdim etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 20 Ekim 2014, Pazartesi / 1889 defa okundu.

Etiketler : DPU, Kütahya, gediz myo, KOSGEP,