Günes Enerjili Aracimiz DUSCART, CNR EXPO ELEX Fuarina Katildi

Istanbul’da düzenlenen “CNR EXPO ELEX Fuarina” katilan Üniversitemiz Günes Enerjili Aracimiz DUSCART Takimi Kütahya’ya döndü.

“TÜBITAK Formula G Yarislari’nda Türkiye 5.si olan Günes Enerjili Araci DUSCART Takimimiz, CNR EXPO yönetimi tarafindan fuara davet edildi. Dumlupinar Üniversitesini ve ekibini ziyaretçilere tanitan Günes Enerjili Araç takim kaptanimiz Gençali Çiçek, gelecek yil daha iyi bir araç yaparak ilerleyeceklerine dair söz verdi.

DUSCART Takim Kaptanimiz Gençali Çiçek sözlerine söyle devam etti: “Bu fuar gerek üniversitemizin gerekse takimimizin taninmasi açisindan çok iyi oldu. Fuar sayesinde birçok firmayla ikili iliskiler kurduk ve desteklerini kazandik. Bize her konuda destek veren basta Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karaaslan olmak üzere Dekanimiz Prof. Dr. Osman San Akademik Danismanimiz Doç. Dr. Mehmet Ali Ebeoglu ve Ars. Gör. Kazim Evecan’a ayrica Üniversitemiz Idari ve Mali Isler, Yapi Isleri, Saglik, Kültür ve spor Daire Baskanliklarimiza ve Basin ve Halkla Iliskiler Müsavirligimize gönülden tesekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

 

 

 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 17 Ekim 2014, Cuma / 2185 defa okundu.

Etiketler : @kahramanmaraş, @adıyaman, @gaziantep,

Bu Kategorideki Diğer Haberler