Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel Iletisim Tasarim Bölümü Ögrencilerimiz Ödülleri Topladi

Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel Iletisim Tasarim Bölümü ögrencilerimiz “Ambalaj Tasarimi Ulusal Ögrenci Yarismasi”na damga vurdu.

Ambalaj Sanayicileri Dernegi (ASD) ve Avrasya Ambalaj Istanbul Fuari Organizatörü Reed TÜYAP isbirligi ile bu yil onuncusu düzenlenen Ambalaj Tasarimi Ulusal Ögrenci Yarismasi’na 92 proje basvurdu. Sartnamenin geregini yerine getiren projelerin puanlama yoluyla degerlendirilmesiyle 17 proje dereceye girdi.

Dereceye giren 17 ambalaj tasarimi projesini notlandiran seçici kurul üyeleri, oybirligi ile karar vererek birinci, ikinci ve üçüncü seçti. Ayrica dokuz adet mansiyon ödülü alan projeyi belirledi. Ögretim Görevlimiz Mehmet Pehlivan’in yürütücülügünü yaptigi ders kapsaminda gönderilen projelerden, ögrencilere ait olan 6 proje finale kaldi. Finale katilan projelerden 5’i mansiyon, 1’i ise katilim belgesi almaya hak kazandi.

Ödül töreni 20. Uluslararasi Ambalaj Endüstri Fuari Avrasya Ambalaj 2014 Istanbul Beylikdüzü’ndeki fuar alaninda yapildi. Ödül törenine basta Ögr. Gör. Mehmet Pehlivan olmak üzere ögrencilerimiz, DPÜ TV’den  Ahmet Emre Tastan ve Efe Erdogdu ile dereceye girerek mansiyon ödülü alan Melike Tetik, Büsra Erdin, Fatma Özgür, Güler Sögütlü ve Katilim Belgesi alan Derman Ünal katildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karaaslan verdigi destek, istikrarli ve gayretli çalismanin meyvelerini verdigini belirten Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardimcimiz ve Grafik Bölüm Baskanimiz Doç. Dr. Levent Mercin, Ögr. Gör. Mehmet Pehlivan olmak üzere ödül alan ve yarismaya katilan tüm ögrencileri tebrik etti.

 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 17 Ekim 2014, Cuma / 2028 defa okundu.

Etiketler : dpü, tubif,

Bu Kategorideki Diğer Haberler