Üniversitemizde Bayramlasma

Akademik ve idari personelimiz, rektörlügümüzde düzenlenen bayramlasma programiyla bir araya gelerek bayramlasti.

Rektörlügümüzde düzenlenen Kurban Bayrami bayramlasmasinda Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karaaslan, Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Yunus Erdogan, Prof. Dr. Kaan Erarslan, Prof. Dr. Osman Genç, Genel Sekreter Vekili Oguz Yosumaz,  akademik ve idari personelimizle ayri ayri bayramlasti.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karaaslan, bayramlarin birlik, beraberlik, dayanisma ve sosyal yardimlasma duygularinin en yogun yasandigi günler oldugunu belirterek Kurban Bayrami’nin ülkemize ve tüm Islam âlemine hayirlar getirmesi ve cografyamizda yasanan bu üzücü olaylarin bir an önce son bulmasi temennisinde bulundu.

Rektörlügümüzde gerçeklesen ve neseli geçen bayramlasma programinda bir araya gelen akademik ve idari personel daha sonra kendi aralarinda bayramlasmaya devam etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 08 Ekim 2014, Çarşamba / 1813 defa okundu.

Etiketler : dpü, dpü kalite koordinatörlüğü, dpü simav meslek yüksekokulu,